ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

Ορθοδοντικός στην Κέρκυρα

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ορθοδοντικός Νίκος Πανδής αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ορθοδοντικής στο Ohio State University, ΗΠΑ και μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην κρανιοπροσωπική ορθοδοντική στο University of Texas (Dallas), ΗΠΑ. Ο ιατρός διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ορθοδοντικές εργασίες σε όλες τις ηλικίες. Κατέχει τον τίτλο του αναπληρωτή καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Βέρνης, Ελβετία. Έχει δώσει διαλέξεις και μαθήματα σε συνέδρια και πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Είναι διπλωματούχος του Αμερικανικού Ορθοδοντικού Συμβουλίου (American Board of Orthodontics) και συνεργάτης έκδοσης στον σημαντικότερο ορθοδοντικό περιοδικό στον κόσμο (American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics) όπου και χειρίζεται τις υποβληθείσες τυχαιοποιημένες κλινικές δοκιμές και στο ίδιο περιοδικό γράφει κάθε μήνα ένα άρθρο πάνω στη μεθοδολογία της κλινικής έρευνας. Η πολυετής κλινική εμπειρία, η βαθιά γνώση του αντικειμένου και της επιστημονικής τεκμηρίωσης και η επιλογή της κατάλληλής θεραπείας, στην βέλτιστη χρονική περίοδο για τον κάθε ασθενή αποτελούν εγγύηση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ορθοδοντικό Ιατρείο στην Κέρκυρα

Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους βάσει της επιστημονικής τεκμηρίωσης. Χρησιμοποιούνται μεταλλικά/διαφανή σιδεράκια και διαφανείς νάρθηκες και αντιμετωπίζονται όλα τα περιστατικά ανεξάρτητα ηλικίας και πολυπλοκότητας. Σοβαρά σκελετικά περιστατικά αντιμετωπίζονται σε συνεργασία με εξειδικευμένους γναθοχειρουργούς. Το πλάνο θεραπείας κάθε ασθενούς προσαρμόζεται ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του.

Διαφανείς Νάρθηκες | Ορθοδοντικός στην Κέρκυρα

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα & Τετάρτη09:00 - 15:00
Τρίτη & Πέμπτη09:00 - 14:00
16:00 - 20:00

Παρασκευή9:00 - 14:00
(όχι πάντα απόγευμα)16:00 - 20:00

Κλειστε Ραντεβου

Κλείστε τώρα ραντεβού για να συζητήσουμε με λεπτομέρειες ότι σας απασχολεί αλλά και να ξεκινήσουμε άμεσα τη θεραπεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας συμβουλεύσουμε!

Επικοινωνία+30 26610 35087