ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Ορθοδοντικός στην Κέρκυρα

Λόγοι για Ορθοδοντική

Ο κύριος λόγος επίσκεψής στον ορθοδοντικό είναι η αισθητική βελτίωση των δοντιών και κατά συνέπεια του προσώπου. Υπάρχουν όμως κι άλλοι εξίσου σημαντικοί στόχοι της ορθοδοντικής θεραπείας, των οποίων η αξία συχνά παραβλέπεται μια και συνήθως γίνεται αντιληπτή αργότερα.

ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Συνωστισμένα («στραβά») δόντια συχνά αποτελούν εστίες παγίδευσης τροφών, μαζεύουν πλάκα και πέτρα, καθαρίζονται δυσκολότερα και κατά συνέπεια χαλάνε πιο εύκολα. Κακός καθαρισμός των δοντιών μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ασθένειες των ούλων που μπορεί να καταλήξουν σε απώλεια των δοντιών. Μη αρμονικές σχέσεις των πάνω και κάτω δοντιών είναι δυνατόν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άρθρωση της κάτω γνάθου με το κρανίο, ευαισθησία στους μυς της περιοχής, πονοκεφάλους, ανώμαλη αποτριβή των δοντιών κλπ.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Κακή εφαρμογή των δοντιών των δύο σιαγόνων και η κατά συνέπεια κακή μάσηση των τροφών είναι δυνατόν να δημιουργήσει προβλήματα στο πεπτικό σύστημα, που μπορεί να επηρεάσουν τη γενική υγεία.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΜΙΛΙΑΣ

Σε μερικές περιπτώσεις, προβλήματα ομιλίας σαν αυτά που παρουσιάζονται σε παιδιά που έχουν συνήθειες όπως ο θηλασμός του δακτύλου, διορθώνονται με την ορθοδοντική.

«ΣΕΛΦ ΕΣΤΗΜ» (SELF ESTEEM)

Η βελτίωση του παρουσιαστικού που επιτυγχάνεται με την ορθοδοντική θεραπεία αυξάνει την αυτοεκτίμηση του ατόμου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείστε τώρα ραντεβού για να συζητήσουμε με λεπτομέρειες ότι σας απασχολεί. Θα χαρούμε πολύ να σας συμβουλεύσουμε!