ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ορθοδοντικός στην Κέρκυρα

ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Η Ορθοδοντική δεν είναι μόνο για τα παιδιά, όπως νομίζει πολύς κόσμος. Ο ορθοδοντικός ασθενής μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας. Βέβαια υπάρχουν ορισμένες διαφορές στο σχέδιο θεραπείας, διότι η ηλικία παίζει κάποιο ρόλο στις δυνατότητες που έχουμε έτσι ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Στους ενήλικες ασθενείς, τα δόντια μετακινούνται συνήθως πιο αργά από ότι στα παιδιά και η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει περισσότερο χρόνο. Η άριστη συνεργασία που δείχνουν όμως οι ενήλικες ασθενείς συχνά εξισορροπεί το παραπάνω μειονέκτημα. Η αύξηση του προσώπου και των σιαγόνων δεν μπορεί να επηρεασθεί πλέον, και προβλήματα που θα μπορούσαν να αντιμετωπισθούν, σε νεαρή ηλικία μόνο με ορθοδοντική ικανοποιητικά, πιθανόν τώρα να απαιτούν μια αρκετά πιο πολύπλοκη παρέμβαση.

Ορθοδοντική Θεραπεία Ενηλίκων | Ορθοδοντικός στην Κέρκυρα
Ορθοδοντική Θεραπεία Ενηλίκων | Ορθοδοντικός στην Κέρκυρα

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, επιτυγχάνεται μόνιμη σημαντική βελτίωση. Τα δόντια, όμως, δεν παύουν να είναι μέλη του ανθρώπινου σώματος και να υπόκεινται και αυτά σε κάποιες αλλαγές με το χρόνο. Η ευσυνείδητη τήρηση των οδηγιών του ορθοδοντικού και η χρήση των μηχανημάτων διατήρησης του ορθοδοντικού αποτελέσματος ελαττώνει σημαντικά πιθανές αλλαγές των σχέσεων και θέσεων των δοντιών μετά τη θεραπεία.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα & Τετάρτη09:00 - 15:00
Τρίτη & Πέμπτη09:00 - 14:00
16:00 - 20:00

Παρασκευή9:00 - 14:00
(όχι πάντα απόγευμα)16:00 - 20:00

Κλειστε Ραντεβου

Κλείστε τώρα ραντεβού για να συζητήσουμε με λεπτομέρειες ότι σας απασχολεί αλλά και να ξεκινήσουμε άμεσα τη θεραπεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας συμβουλεύσουμε!

Επικοινωνια+30 26610 35087