ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ορθοδοντικός στην Κέρκυρα

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Δεδομένου ότι η ορθοδοντική θεραπεία κρατάει μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απόλυτα αναγκαίο να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ του Ασθενούς, του Γονέα και του Ορθοδοντικού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ορθοδοντική περίθαλψη. Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο μικρότερο χρονικό διάστημα, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά το δεκάλογο του τέλειου ορθοδοντικού ασθενούς.

  1. Πάντοτε να έρχεσαι στο ραντεβού σου, διότι αλλιώς χάνεται πολύτιμος χρόνος.
  2. Αν για κάποιο σοβαρό λόγο δεν μπορείς να έρθεις την προγραμματισμένη μέρα και ώρα, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας τουλάχιστον 24 ώρες πριν, για να μπορέσουμε να κλείσουμε έγκαιρα ένα άλλο ραντεβού.
  3. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που σου δώσαμε στο ιατρείο.
  4. Να αποφεύγεις ιδιαίτερα σκληρές, κολλώδεις και ζαχαρούχες τροφές.
  5. Αν κάποιο άγκιστρο ξεκολλήσει ή υπάρξει κάποιο πρόβλημα, επικοινώνησε μαζί μας αμέσως.
  6. Αν κάποιο πρόβλημα προκύψει 1-2 μέρες πριν το κανονικό σου ραντεβού, παρακαλούμε τηλεφώνησέ μας για να εξασφαλίσουμε περισσότερο χρόνο για την αντιμετώπιση και του έκτακτου προβλήματος μαζί με την προγραμματισμένη θεραπεία.
  7. Αν τα σύρματα ή τα άγκιστρα ενοχλούν και ερεθίζουν τα μάγουλα ή τα χείλη σου, τοποθέτησε μαλακό κερί πάνω στο άγκιστρο που σου προκαλεί την ενόχληση. Τέτοια προβλήματα συνήθως εξαφανίζονται μέσα σε 1-2 μέρες. Αν συνεχίζει να σε ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.
  8. Βούρτσιζε τα δόντια σου μετά από κάθε γεύμα.
  9. Χρησιμοποίησε ακήρωτο οδοντιατρικό νήμα και φθοριούχα διαλύματα μια φορά την ημέρα, προτού πέσεις για ύπνο.
  10. Να επισκέπτεσαι το Γενικό Οδοντίατρό σου κάθε 6 μήνες. Τα άγκιστρα δεν προκαλούν τερηδόνα, τα ακάλυπτα μέρη των δοντιών όμως μπορεί να τερηδονισθούν και γι’ αυτό πρέπει να παρακολουθούνται.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα & Τετάρτη09:00 - 15:00
Τρίτη & Πέμπτη09:00 - 14:00
16:00 - 20:00

Παρασκευή9:00 - 14:00
(όχι πάντα απόγευμα)16:00 - 20:00

Κλειστε Ραντεβου

Κλείστε τώρα ραντεβού για να συζητήσουμε με λεπτομέρειες ότι σας απασχολεί αλλά και να ξεκινήσουμε άμεσα τη θεραπεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας συμβουλεύσουμε!

Επικοινωνια+30 26610 35087